Home / GGK en HPX beschikbaar via Technische Unie

GGK en HPX beschikbaar via Technische Unie

Als installateur of technische dienst is het belangrijk om leveranciers te hebben die met u meedenken. Miasin betekent letterlijk “samen”. Samen kennis delen, samen kijken hoe het efficiënter kan, samen werken aan kwaliteit en service die uw werk makkelijker maken. Dat is waar Miasin voor staat. 

Onze producten zijn van professionele kwaliteit, slim en doordacht en ze zorgen ervoor dat u zo voordelig mogelijk uit bent, omdat u altijd kan besparen. Samen met Technische Unie zorgen wij ervoor dat ze beschikbaar zijn waar en wanneer u dat wilt.

Twee van onze topmerken worden in hun assortiment opgenomen.

Het Duitse GGK is vooraanstaand producent van een compleet programma kabelmanagementsystemen zoals kabelkanalen, wandgoten, zuilen en bedradingkokers. Zij produceerden al eerder voor andere merken en zijn nu rechtstreeks op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Miasin en verkrijgbaar bij Technische Unie.

Hoge kwaliteit gecombineerd met installatiegemak en handige stuksverpakking. Deze bekende kabelkanalen in recyclefolie,  zorgen ervoor dat meer dan 30% wordt bespaard op beschadiging en vervuiling tijdens transport en opslag.

GGK heeft een uitgebreid assortiment met maten, kleuren en accessoires. Allemaal voor een prachtig eindresultaat. Voor grote projecten kunnen zelfs speciale lengtes of kleuren geproduceerd worden. De zelfklevende leidingkokers zijn voorzien van een kwaliteitstape die niet uitdroogt en oneffen oppervlaktes absorbeert.

HPX is bekend als specialist in tapes. Professionele kwaliteit voor vele toepassingen zoals isolatie, bevestiging, markering, reparatie en verpakking. Altijd eenvoudig verwerkbaar. Een ijzersterke verbinding als het nodig is of juist weer makkelijk verwijderbaar bij tijdelijke toepassingen. Wij geven u graag de kennis om altijd de juiste oplossing voorhanden te hebben.  

De krachtige dubbelzijdige tape met zijn vullend karakter voor ongelijke oppervlaktes en hoge UV- en vochtbestendigheid is een bekende hardloper in dit assortiment.

De medewerkers van Miasin horen graag hoe zij uw leven makkelijker en slimmer kunnen maken. Onze producten zijn te bestellen via de Technische Unie Webshop. Ook GGK en HPX producten die hier niet direct in staan, zijn gewoon leverbaar.  Vraag er naar bij Miasin of bij uw contactpersoon van Technische Unie.

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.