Home / Historie

Historie

Wij geloven niet zo in historie. Dit levert hoogstens ervaring op. Wij geloven wel in vandaag en in de toekomst. Waar ligt onze ervaring? Miasin BV is begin 2016 opgericht door Reinier Kok. Hiervoor had hij al meer dan 14 jaar ervaring in de elektrotechnische branche als directeur bij Maskate BV, producent van Mepac en Canalit en daarnaast pro-deo als voorzitter van de sectie beurs bij de Federatie Elektrotechniek (Fedet). Hierdoor ligt er een brede basis in kennis en netwerk. Samen met oud-collega’s Joep van Dijk en Thomas Dijkman en gezamenlijk ook nog eens meer dan 30 jaar branche-ervaring,  lag er de ambitie om het beter en anders te doen. Vooral plezier hebben in het realiseren van oplossingen voor en het delen van kennis met de installateur en de groothandel is onze gedeelde passie. Echt zorgen dat de ander blij is dat je hem of haar hebt kunnen helpen weer een stapje vooruit te maken. Met slimme producten, kennis, efficiënte logistiek en partnership proberen wij dit te realiseren.

Samenwerken doe je samen. Vooral met mensen en bedrijven die je ambitie delen. Hieruit is de samenwerking ontstaan met de producenten GGK, HPX, Weicon tools en Intercable. Moderne ondernemingen die luisteren naar de markt bij het ontwikkelen van hun producten.

Wij geloven in samenwerken met de elektrotechnische groothandel. Als je dagelijks de beschikking wilt hebben over de juiste producten tegen zo laag mogelijke kosten, dan is het belangrijk om een goede groothandelspartner te hebben. Omdat wij vooral verbruiksproducten verkopen die iedere dag weer nodig zijn, is het belangrijk dat de logistiek optimaal verzorgd is. En dat kan het meest efficiënt via de groothandel, die de producten van diverse fabrikanten, dagelijks op uw bedrijf of project bezorgt. Eén bestelling, één levering, één pakbon tekenen en één factuur verwerken in uw administratie. Dat bespaart u immers tijd en geld.

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift, that is why it is called the present.

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.