Home / Onze missie

Onze missie

Miasin B.V. is een distributeur van installatiematerialen en gereedschappen voor de elektrotechnische branche met een jarenlange ervaring. Het werk van installateurs makkelijker en innovatiever te maken, dat is ons doel. Luisteren naar gebruikers om onze producten en diensten steeds verder door te ontwikkelen. En optimale samenwerking door te investeren in partnership, efficiency, kennisoverdracht en kwaliteit. Miasin betekent Samen, samen met gebruikers, met medewerkers, met de groothandel en met onze leveranciers, dat is waar we voor staan.

Dit doen we door:

Partnership– dat is samenwerking voor de lange termijn. Wij staan altijd klaar om u te informeren, onze kennis te delen of ons netwerk voor u in te zetten.

Efficiency– iedere euro die we samen kunnen besparen is er één. Of dit nu is door slimme verpakkingen die minder afval geven, door artikelclassificatie die meervoudig invoeren in systemen voorkomen of door producten te ontwikkelen die sneller geïnstalleerd kunnen worden.

Kennisoverdracht– door onze kennis te delen over de markt, producten, regelgeving of ervaringen op andere projecten, kunnen we u verder helpen.

Kwaliteit– de producten die wij verkopen hebben één ding gemeen, het is topkwaliteit! Ook van onze service mag u het beste verwachten. Ieder product wordt vervaardigd in de modernste fabrieken en grondig op kwaliteit getest alvorens het door onze klanten gebruikt gaat worden.

 

Verkrijgbaarheid

Onze producten worden verkocht via de elektrotechnische groothandel, zodat u altijd op efficiënte wijze bevoorraad kunt worden.  Eén levering en één factuur voor al uw inkopen. Mocht het product wel in ons centraal magazijn aanwezig zijn, maar even niet bij uw groothandel, dan zorgen wij razendsnel dat u op tijd beleverd wordt.

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.