Home / Over Weicon

Over Weicon

Sinds 1967 ontwikkelt, produceert en verkoopt WEICON GmbH & Co. KG een uitgebreid assortiment aan stripgereedschappen. Daartoe behoren o.a. kabelmessen, kabelstrippers, striptangen, ontmantelaars, multifunctionele stripgereedschappen en speciale gereedschappen. De Weicon tools zijn geschikt voor het nauwkeurig, veilig en snel strippen van alle gangbare kabeltypes. Ze dragen het GS-zegel van TÜV-Nord en zijn ontwikkeld conform de aspecten van veiligheid op het werk.

De gereedschappen zijn speciaal op de behoeften van professionele gebruikers afgestemd en worden zowel ambachtelijk als industrieel ingezet. Naast de Weicon gereedschappen produceert Weicon ook technische chemicaliën voor de industrie. Dit assortiment bestaat uit lijmen, afdichtingsmiddelen, technische sprays, hoogwaardige montagepasta's en smeermiddelen voor alle industrieën voor productie, onderhoud en reparatie. Deze materialen zullen op een later moment aan deze site toegevoegd worden.

De hoofdvestiging van de onderneming is gevestigd in Münster, Westfalen. Daarnaast heeft Weicon ook vestigingen in Dubai, Roemenië, Canada, Turkije Zuid-Afrika, Singapore Tsjechië en Spanje en worden zij wereldwijd in meer dan 100 landen vertegenwoordigd door partners zoals  het team van Miasin.

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.