Home / Intercable, partner van Miasin

Intercable, partner van Miasin

Intercable, één van Europa’s grootste specialisten in gereedschap en aansluitmateriaal voor de elektrotechniek is een partnership aangegaan met Miasin B.V. voor de promotie en distributie op de Nederlandse markt. De officiële bekendmaking vond plaats tijdens de Light & Building in Frankfurt afgelopen maart.

De keuze voor Miasin werd vooral ingegeven door onze werkwijze om onze oplossingen te promoten bij de gebruiker en voor de levering samen te werken met de elektrotechnische groothandel. Deze ketensamenwerking is altijd succesvol gebleken doordat de klant een one-stop-shop mogelijkheid heeft bij de groothandel voor zijn dagelijkse inkopen en hierdoor efficiënt kan werken. Tegelijk is het voor de groothandel niet mogelijk om alle duizenden producten uit hun assortiment goed voor te stellen bij hun klanten. Daar zorgen onze adviseurs voor.

 

Door de grote technische meerwaarde van de Intercable producten en gereedschappen is het voor ons ook leuk om de gebruikers te bezoeken en te laten zien hoe dit hun werk weer makkelijker en slimmer maakt. Tegelijk kunnen ze grote besparingen realiseren. Voordeliger en slimmer, dat wil toch iedere installateur!

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.