Home / Plakken, plakken, plakken met HPX

Plakken, plakken, plakken met HPX

HPX is een echte specialist in tapes. Voor iedere toepassing zijn er andere eisen. Verschillende ondergronden en materialen, snelle initiële kleefkracht of juist vooral langdurige werking, verwerkbaarheid, maatvoeringen, slimme verpakkingen en op een handige rol, aan alles moet gedacht worden om het optimale resultaat te bereiken. Of het nou is voor een tijdelijke bevestiging of permanent, voor isolatie, reparatie of bescherming. Altijd is er een oplossing.

De medewerkers van Miasin hebben vele uren training gekregen om u de juiste oplossing voor te dragen.

Ook bij HPX vormt Miasin de schakel tussen u als gebruiker en de fabrikant. Snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en altijd producten ontwikkelen van een hoge kwaliteit. Ook hierbij vormen slimme oplossingen als verpakking, rolgrootte, perforatielijnen of uitnodigende displays onderdeel het totaalplaatje. Luisteren naar de klant om te komen tot de juiste producten.

Laat een van de Miasin medewerkers u eens bijpraten wat dit voor uw werk betekent.

Wij voeren vooral het assortiment dat is gericht op de installateur, industrie en technische dienst op het gebied van elektrotechniek en sanitair. Kijk eens op www.hpx.eu voor hun uitgebreide assortiment of download hun catalogus op onze site.

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.