Home / GGK, een sterke partner

GGK, een sterke partner

GGK is een vooraanstaand producent van kabelmanagementsystemen. In het Duitse Greifenstein, net boven Frankfurt, is hun productiefaciliteit gevestigd waar meer dan 250 medewerkers dagelijks prachtige producten bedenken en produceren.

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Zowel de grondstofproductie, de fabricage van matrijzen en spuitgietvormen, de productontwikkeling als de productie zelf wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kan men snel schakelen op de vraag van de klant.

Als top drie speler in de Duitse markt moet je blijven innoveren. Zowel in productvernieuwing als in bedrijfsvoering. Alles gebeurt in grote mate. Het is een flexibel familiebedrijf dat autonoom kan beslissen, waardoor stabiliteit en lange termijnvisie gewaarborgd blijft.

In Nederland was GGK vooral actief als toeleverancier van andere merken. Omdat het programma steeds breder wordt en Miasin als ervaren partner in de markt is gevonden, wordt nu geïnvesteerd om het eigen merk verder bekendheid te geven. Het grote voordeel is daarbij dat ze dichter op de eindgebruiker staan en hierdoor nog beter kunnen inspelen op de vraag.

De medewerkers van Miasin hebben veelvuldig overleg over wat er leeft in de markt. En niet alleen op het gebied van productontwikkeling, maar ook in efficiency, slimme verpakkingen en kennisoverdracht wordt intensief samengewerkt.

Kortom een echt partnership dat aansluit bij de doelstelling van Miasin. Wilt u meer weten over GGK kijk dan eens op hun website www.ggk-online.com

Top
Open chat
Via uw mobiel kunt u ons direct appen op 085-5050509, via uw desktop dient u whatsapp voor uw desktop te downloaden.